Živá ulice 2015

Adresa:

Plzeň

Termín: 10.8.2015 23.8.2015

10srp - 23srp celý den

Žánr: festivalpro dětiživá ulice


Multižánrový festival Živá ulice bude v roce 2015 zatím největší, a to co do počtu festivalových dní i interpretů. Miro Žbirka, The Tap Tap, Ivan Hlas, DVA či Znouzecnost, to jsou první jména 4. ročníku Živé ulice. Na scénách nebudou chybět ani domácí plzeňští interpreti. Celkem 22 dní programu naplní v centru Plzně pouliční divadlo, koncerty, Djs, taneční vystoupení, food festival, Plzeň Fashion Days a mnoho dalšího.

Na sedmi festivalových scénách vystoupí i místní umělci

Na scénách Živé ulice vystoupí také plzeňští interpreti. Chybět samozřejmě nebude Znouzecnost, která se už zařadila mezi tradiční vystupující festivalu. Glajstr Duo, loňští vítězové projektu Mladá krev, který pomáhá objevovat mladé talenty z Plzně a Plzeňského kraje, si podmanilo diváky natolik, že letos opět vystoupí. Plzeňskou uměleckou scénu nebude zastupovat jen hudba, ale i další žánry. Mimo jiné se do programu Živé ulice zapojí i studenti plzeňských uměleckých škol.

3 festivalové měsíce a 22 dní programu

Živá ulice bude jako obvykle rozdělena do třech programových bloků. Pouliční divadlo Za dveřmi je Plzeň! proběhne od 13. do 19. července souběžně s pražským festivalem Za dveřmi. Hlavní srpnový blok nabídne celkem 14 dní programu od 10. do 23. srpna. Na sedmi scénách se vystřídají hudebníci, divadelníci či Djs. Jako obvykle nebude chybět jedna scéna věnovaná dětskému programu, food festival, Plzeň Fahion Days a další doprovodný program. Živou ulici již tradičně zakončí Festival polévky. Plné kotle se na Náměstí Republiky budou vařit v neděli 6. září.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Živá ulice 2015

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)