Bonnie Tyler

Bonnie Tyler

Adresa:

Pardubice, Sukova tř. 1735

Termín: 26.1.2022
Vstupné:

1190 Kč – 2290 Kč

26leden středa 19:00

Žánr: koncertypop rock country

Umělci: Bonnie TylerPetra Janů


Koncert původně plánovaný na 7.3.2021 je z důvodu vládních nařízení přesunut na nový termín 26.1.2022. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Koncert legendy světového ženského zpěvu, nositelky tří nominací na ceny Grammy a Brit Awards, velšské zpěvačky Bonnie Tyler.

Její celosvětové hity "It's a heartache" a "Total eclipse of the Heart" patří s více než 6 miliony prodanými kusy dodnes k nejúspěšnějším singlům hudební historie. Tato charismatická a energická zpěvačka s proslulým "chraplákem" navštívila Českou republiku v minulosti již několikrát, aby se vždy vrátila a potěšila své fanoušky. Tento koncert bude unikátní mimo jiné tím, že jako host večera vystoupí hvězda české populární hudby Petra Janů s kapelou Amsterdam. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost slyšet na živo jedno z největších jmen 80. let spolu s naprostou klasikou české hudební scény.

Velšská populární zpěvačka Bonnie Tyler baví hudební nadšence všech generací již od roku 1977, kdy vydala své první studiové album The World Starts Tonigh. Vrchol kariéry přišel hned nato – v sedmdesátých a osmdesátých...
Petra Janů, vlastním jménem Jana Petrů je česká popová zpěvačka a herečka. Od roku 1972 vystupovala v Semaforu. Od roku 1977 zpívala se skupinou Pro-rock, se kterou vydala své první album Motorest. V roce 1978 skončila ve Zlatém...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bonnie Tyler

Ubytování U PalukůChrudim (9.9 km)

Residence ArxChrudim (10.3 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.4 km)