Poličské kulturní léto: Apetitt

Poličské kulturní léto: Apetitt

Termín: 3.8.2018
Vstupné:

40 Kč

3srpen pátek 19:00

Žánr: koncerty


O tom, že je festival Poličské kulturní léto multižánrově založený, svědčí další akce festivalu – po letních kinech a divadlech přichází na řadu koncert poličské hudební kapely Apetitt.

První srpnový páteční podvečer se v atriu poličského Centra Bohuslava Martinů rozezní hudba folk-country-rockové kapely, která vás kulturně nasytí. Akustická kytara, foukací harmonika, baskytara, bicí, housle nebo mandolína – tyto a další hudební nástroje zazní v hudebním vystoupení kapely Apetitt. Poličská hudební skupina, kterou svým zpěvem obohacuje Martina Hrnčířová, má i své vlastní skladby s českými texty.

Hudbou festival nekončí, ale pokračuje! Dalším lákadlem pro hudební nadšence bude zcela jistě tradiční vystoupení poličských harmonikářů, hudební festival 555* či filmová podívaná Tvář vody, která získala Oscara za nejlepší filmovou hudbu.

Kompletní srpnový program naleznete na webové stránce www.letopolicka.cz. Více se také dozvíte na facebookové stránce Poličské kulturní léto. Festival pořádá Centrum Bohuslava Martinů a Městská knihovna Polička ve spolupráci s MaTami z.s.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Polička

Podobné akce

17červen pondělí 20:00

21červen pátek 15:00

16říjen středa 19:00

Ubytování v okolí akce Poličské kulturní...

Wellness Hotel MartaTři Studně (14.6 km)

U tří jasanůLuže (21.8 km)

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (27.6 km)