Ukončení plesové sezóny na Slezskoostravském hradě

Ukončení plesové sezóny na Slezskoostravském hradě

Adresa:

Ostrava, Hradní 1

Termín: 18.3.2017 19.3.2017
Vstupné:

základní - 350 Kč, s večeří - 490 Kč

18bře - 19bře celý den

Žánr: ostatní akceworkshoppřehlídkasoutěžtaneční


Ukončení plesové sezóny na Slezskoostravském hradě Přijďte si užít večer plný tance, zábavy a dobrého jídla u příležitosti zakončení plesové sezóny, které se koná v sobotu 18.3. na Slezskoostravském hradě. První ročník plesu na Slezskoostravském hradě pro vás připraví spoustu kvalitní hudby, zábavný program, bohatou tombolu a výborné jídlo.

Na co se v průběhu večera můžete těšit O hudbu se bude po celý večer starat živá kapela a DJ. Průběžně bude vystupovat známý ostravský saxofonista Pavel Rajnoch, který vám z poslechu udělá neobyčejný zážitek. Zajímavým tanečním zpestřením bude bezpochyby vystoupení Lukáše Hojdana, účastníka televizní soutěže Star Dance “Když hvězdy tančí”.

Lukáš se postará o uvedení celého večera a bude pro vás mít připravený workshop, během kterého se můžete naučit kroky nejznámějších tanců, od opravdového profesionála. Lukáš Hojdan je také účastníkem mistrovství České republiky v latinsko-amerických tancích, kde se umisťuje na předních pozicích. Na své si přijdou také dívky, které se zajímají o nové módní trendy a doplňky. Pro takové, je připravena modní přehlídka šatů od kreativní ostravské návrhářky.

Během celého večera můžete ochutnávat výbornou, pravou belgickou čokoládu, která poteče plným proudem z čokoládových fontán. Bohatý čokoládový catering zajišťuje Čoko-raut.cz. Sdílíte s námi názor, že jsou fotografie nejkrásnějším prostředkem vzpomínek? Ani v tento večer tomu nebude jinak. Během celé doby vám bude k dispozici fotokoutek a profesionální fotograf Josef Marek. Těšit se můžete také na bohatu tombolu, ve které můžete vyhrát hodnotné ceny, víkendové balíčky, romantické večeře, wellness a spoustu jiného. Večeře pro VIP hosty V průběhu celého večera vám bude k dispozici bar a drobné občerstvení.

Pro ty, kteří si zakoupí VIP vstupenky bude připravena teplá podávaná večeře, saláty a jiné pochutiny. Cena Základní vstupně 350 Kč VIP vstupné s večeří 490 Kč VIP vstupenky nebude možné zakoupit na místě. Cena za standardní vstupné na místě je 390 Kč. Změna programu vyhrazena. Lístky v předprodeji můžete zakoupit na čtyřech výdejních místech a to: Forum Nová Karolina, prodejna Oxalis Poruba Vozovna, trafika vedle prodejny DPO Futurum, prodejna Suchých plodů (u obchodu New Yorker) Vítkovice, trafika na Mírovém náměstí Pro více informací sledujte naše Facebookové stránky www.facebook.com/hradniples/ , případně nás kontaktujte na tel. čísle 704 392 266.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ukončení plesové...

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.7 km)