Charitativní koncert pro Kafiru. Petr Bazala – klavír a akordeon

Charitativní koncert pro Kafiru. Petr Bazala – klavír a akordeon

Adresa:

Ostrava, Českobratrská 40

Termín: 19.11.2016
Vstupné:

150Kč

19listopad sobota 17:00

Žánr: koncertysoutěžfilm


Charitativní koncert Petra Bazaly pro KAFIRU /klavír a akordeon/ Petr Bazala se narodil s těžkou oční vadou a je téměř slepý. Přesto si Petr Bazala před čtyřmi lety přivezl z amerického Hollywoodu na olympiádě talentů WCOPA 2012 ocenění mistr světa ve hře na klavír.

Petr Bazala vystudoval Konzervatoř Jana Deyla v Praze (akordeon, violoncello, klavír). Během studia koncertoval v Německu a po celé ČR. Vystupoval v Českém rozhlase, České televizi, hrál hlavní roli ve filmu Hamsa, je jednou z hlavních postav v knize Život na oblaku (autor Richard Sobotka). Posledních 10 let absolvoval více než 25 kurzů na klavír a akordeon. Spolupracoval s docentkou Alenou Vlasákovou na JAMU v Brně.

Koncertuje po celé ČR. Účastní se v porotách soutěží. Za poslední dva roky absolvoval nejméně 200 koncertů. Během tohoto roku plánuje další zahraniční koncerty. V dubnu 2010 natáčel film v Paříži na akordeon v rámci mezinárodního projektu C´ est la vie. S tímto projektem vystupuje po celé ČR a SR. V poslední době komponuje také skladby pro pěvecké sbory s orchestrem a chystá se vytvořit koncertní kusy pro klavír s orchestrem. Také skládá smyčcová tria.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

11květen sobota 19:30

14prosinec sobota 19:30

7květen úterý 20:00

16květen čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Charitativní koncert...

Zámek ZábřehOstrava (4.6 km)

STING ApartmentsHavířov (11.5 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.5 km)