Festival Ve společném poli

Festival Ve společném poli

Adresa:

Ostrava, Matěje Kopeckého 675/21

Termín: 6.4.2024
Vstupné:

1490 Kč

6duben sobota 09:00

Žánr: festivalyzdraví osobní rozvoj spiritualita hudba tanec divadlo workshoppřednášky


Že nelze během jednoho dne stihnout divadlo, kino, koncert, jógu, taneční workshop a ještě se setkat s inspirativními lidmi? Omyl! A ne, nemusíte být superhrdina, stačí, když vyrazíte na ostravský festival Ve společném poli a dopřejete své duši vše, na co právě bude mít chuť.

Na své si přijde opravdu každý. Organizátoři program rozvrhli do pěti sálů, ve kterých se souběžně bude hrát divadlo, tančit, cvičit nebo přednášet o vztazích, spiritualitě či zdraví. Účastnici tak mají jedinečnou příležitost například zažít léčivé divadlo, změnit svůj dech, najít cestu k rovnováze, vyzkoušet si tanec s vlčicí nebo jen zrelaxovat u jednoho z naplánovaných snímků. Kromě hlavního programu si budou moct návštěvníci zakoupit hand made zboží nebo se občerstvit v jedné z kaváren, čajoven nebo ochutnat nějakou zdravou dobrotu. 

Na festival se chystá přes 40 účinkujících a mezi vystupujícími najdeme například i oblíbenou českou herečku a spisovatelku Sandru Pogodovou, kouče a mentora Petra Casanovu nebo stand-up komika Jiřího Charváta. Vrcholem celé akce bude závěrečný koncert brněnské kapely Tranzan. Kompletní program s harmonogramem najdete na následujícím odkazu: https://www.takjinak.cz/program-ostrava/.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Ve společném...

Zámek ZábřehOstrava (5.7 km)

STING ApartmentsHavířov (18.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (28.8 km)