Marek Ztracený v Ostravě

Marek Ztracený v Ostravě

Adresa:

Ostrava, Ruská 3077/135

Termín: 2.10.2021

2říjen sobota 19:30

Žánr: koncertypop

Umělci: Marek Ztracený


Marek Ztracený prožívá snové období. Díky speciálnímu koncertnímu projektu Tour de Léto 2021 přivezl radost, zábavu, nabitý odpolední program a hlavně své písně do různých míst republiky. Na dvaceti převážně vyprodaných open air akcích se na Marka Ztraceného s jeho kapelou přišlo podívat více než 50 tisíc diváků!
Atmosféra byla vždy fantastická a všichni účastnící, a to jak ti v publiku, tak i na pódiu, si společně užívali mimořádný zážitek. Tour de Léto 2021 se tak zaslouženě stává festivalovou událostí letošního domácího hudebního léta.

Na úplný závěr tohoto turné však díky aktuálním vládním nařízením a opatřením zároveň padlo rozhodnutí o uskutečnění halového turné Restart 2021!

„Promysleli jsme to ze všech stran a úhlů a vyhodnotili, že když nám konečně vládní nařízení umožnila koncerty v O2 areně, Brně, Ostravě a Pardubicích uskutečnit i za cenu menších kompromisů, půjdeme do toho a uděláme všechno pro to, abyste dostali skvělý zážitek. Je to vlastně pokus o malý zázrak a bereme to jako obrovskou výzvu. Že i v téhle době to jde. Že i v téhle době se mohou lidé bavit a na chvíli hodit starosti za hlavu,“ oznámil Ztracený prostřednictvím svých sociálních sítí a pokračuje: „Od začátku pandemie jsme se řídili vládními nařízeními. Respektovali jsme, když bylo živé hraní zakázáno, a čekali, až někdo mávne a řekne ‚hrajte‘. A to se teď stalo! Oni mávli a my půšťáme,“ dodává s úsměvem Ztracený.

Vstupenky zůstávají v platnosti!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

27duben sobota 17:00

27duben sobota 19:00

27duben sobota 19:00

Tata Bojs

, Jiřího z Poděbrad 3109 Koncert

2květen čtvrtek 21:30

Monkey Business

, Vítkovická 3365 Koncert

Ubytování v okolí akce Marek Ztracený v...

Zámek ZábřehOstrava (635 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.6 km)

Zámeček Petrovice Karviná (24.3 km)