59. Zlatá tretra Ostrava

59. Zlatá tretra Ostrava

Termín: 8.9.2020
Vstupné:

100 Kč – 1500 Kč

8září úterý 15:00

Žánr: sportatletika


Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Pořadatel, Sdružení sportovních klubů Vítkovice, z.s., nás informoval o opatřeních vzhledem nařízením v rámci prevence Covid-19.

Zlatá Tretra Ostrava v novém termínu v úterý 8. září 2020. S ohledem na současnou situaci oznamujeme, že 59. Zlatá tretra Ostrava - World Athletics Continental Tour Gold se neuskuteční v plánovaném termínu na konci května, ale po dohodě s mezinárodní federací World Athletics v náhradním termínu v úterý 8. září 2020. Vstupenky zakoupené na květen zůstávají v platnosti, další předprodej pokračuje v síti Ticketstream. S ohledem na odložení letních olympijských her v Tokiu a přesouvání řady atletických mítinků by měl být právě podzim vyvrcholením letošní atletické sezóny.

Zlatá tretra Ostrava – zážitek s mnoho nej…
Zlatá tretra Ostrava je jedním z nejlépe obsazovaných atletických mítinků světa, řadí se mezi neprestižnější akce pořádané v České republice a od roku 2020 se stává jedním z pouhých 10 atletických podniků na celém světě, které jsou součástí nově vzniklého seriálu World Athletics Continental Tour Gold. 59 let tradice jde ruku v ruce s formátem budoucnosti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 59. Zlatá tretra Ostrava

Zámek ZábřehOstrava (1 150 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (23.9 km)