Příměstský taneční tábor pro děti

Příměstský taneční tábor pro děti

Adresa:

Liberec, Lesní 575/12

Termín: 22.7.2024 (pondělí) 26.7.2024

22čvc - 26čvc celý den

Žánr: sporttábor letní tábor léto děti pro děti taneční příměstský tábor hry soutěže Liberec


Příměstský tábor pro všechny děti od 5 do 17 let, které baví tanec. Tábor probíhá každý den v době od 8 do 16 hodin, ve čtvrtek do 18 hodin. Účastníci jsou na začátku tábora rozděleni do skupin podle stupně taneční pokročilosti, přihlásit se tedy mohou jak úplní začátečníci, tak i pokročilí tanečníci. Každý den začíná krátkou hrou, rozcvičkou a protažením, po kterém následuje nácvik tanečních kroků a jejich variací. V průběhu týdne se naučíme několik choreografií ve stylu modern dance, disko a street dance. 

Taneční část dne probíhá od 9 do 11 a odpoledne od 14 do 16 hodin. V případě krásného počasí se chodíme osvěžit do blízkého lesa k potůčku nebo na Lesní koupaliště. Součástí programu jsou hry, soutěže a dramatické scénky, které společně s tancem spojíme v jeden příběh, na jehož předvedení se mohou těšit rodiče a přátelé všech účastníků v pátek od 16:00 hodin. Letošní tábor bude nabitý energickými tanci a příběhem na motivy filmu Coco.

Děti budou potřebovat: vhodné převlečení na cvičení (pohodlné tričko, legíny nebo tepláky), ponožky nebo taneční ťapky, boty do tělocvičny a lahev na pití.

Kulturní centra - Liberec Akce v obci Liberec

Podobné akce