Nároďák Thrash Fest

Nároďák Thrash Fest

Adresa:

Jaroměř, Národní 54

Termín: 28.2.2020

28únor pátek 18:00

Žánr: festivalymetal hudba


Nenechte si ujít NÁROĎÁK THRASH FEST 2020!

DEBUSTROL – 33 LET ANTIKRISTA
Opět po roce zahraje v Nároďáku mladoboleslavský Debustrol v rámci turné „33 let Antikrista“. Tato thrashová legenda oslovuje jak omladinu, tak životem otřískané metalisty.
Již 34 let dobývají tito thrashmetalový bojovníci naši zemi. Můžete se těšit na skladby Trendshit, Vyhlazení, Nasrat vám všem, Válka, Yugoslavia, Protest, Krvavá práce, Antikrist, Vyznání smrti a další klenoty této legendy. Zavzpomínáte na jejich nezapomenutelná alba – Neuropatolog, Svět co zatočí s tebou, Vyhlazení, Pád do hrobu mrtvol, Apokalismus, Přerushit a Válka.
A bojišti nebudou sami!!!

BAJONET – SIROTY Z PRAHY
BAJONET Vás dostane se svým očerněným thrashem, démonickým vokálem, ofenzivními bicími, a strouhaní strun rozrývající mysl. Jejich fláky budou především z aktuálního vinylu "Sirota".
¨
OKULT – V ČELE BATALIONU
Smrtonosná mlátička staré školy z našich luhů a hájů (Kuks) s neutuchající touhou bojovat a vítězit. Čirá a zřetelná palba z bahnitého, vlhkého zákopu. Kytary drnčí, basa mručí, zvučné, kovové válce rezonují. Srozumitelná, nehorázná řvavost generála velí kupředu.
To jsou Okult, a můžete se těšit především na fláky z jejich poslední placky!!!

STAMPFEN –THRASH ZE SLOVENSKA, KTERÝ VÁS UVÁLCUJE AŽ K ZEMI
Kapela vznikla původně jako Degustators. S tímto názvem fungovala cca 10 let a prošla nespočtem Slovenských i zahraničních klubových koncertů. Největší úspěch kapela sklidila na turné s Americkými Spud Masters, Crisis a Kick Back kde vystupovala jako evropský host. Po personální změně se kapela přejmenovala na Stampfen (válcovat, rozdrtit) a po delší odmlce se snažíme navázat na předchozí úspěchy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Jaroměř

Podobné akce

7srp - 10srpcelý den

Brutal Assault 2024

, Pevnost Josefov, Okružní 34 Festival

Ubytování v okolí akce Nároďák Thrash Fest

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (17.3 km)

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (19.5 km)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (24.2 km)