Groove Brno: Electro Deluxe Big Band (FR/USA) feat. B-Side Band (CZ)

Groove Brno: Electro Deluxe Big Band (FR/USA) feat. B-Side Band (CZ)

Adresa:

Brno, Poštovská 6

Termín: 23.10.2024 v 20:00 hod. (středa)
Vstupné:

990 - 3490,-

23říjen středa 20:00

Žánr: koncerty funky R’n’B hip hop Brno


Francouzský fenomén, který v domovině vyprodává mnohatisícové haly, míří do Česka na dva exkluzivní koncerty. Sedmičlennou funk soulovou formaci a její vokalisty totiž na dvou koncertech – 23. října v Brně a o den později, 24. října, v Praze – posílí celá dechová sekce v tuzemku dobře známého B-Side Bandu.
Bude to naprosto jedinečná příležitost si Electro Deluxe vychutnat v rozšířené bigbandové sestavě tak, jak to mají možnost zažít pouze posluchači ve Francii. 

Electro Deluxe, přezdívaní beránci ve vlčí kůži, spojují funky, R’n’B a hip hop a jejich mélange plná neodolatelného groovu nutí k tanci. Na hudební scéně už jsou od roku 2001 a za ty více než dvě dekády si vydobyli přízeň odborné kritiky i publika. Jejich poslední čtyři alba se probojovala na první místo francouzských hudebních hitparád – a to přitom s repertoárem, který jevýhradně v anglickém jazyce. Poslední deskou, kterou se kapela může prezentovat, je Apollo z roku 2019. 
Připravte se na elektrizující show, která vás rozhodně v klidu nenechá – koncerty Electro Deluxe totiž nanabízí nejen muzikantské mistrovství, ale také nespoutanou zábavu, která vyvolává široký úsměv na rtech a doslova nabíjí pozitivní energií. Uhrančivý zpěvák James Copley  je navíc jeden z nejvýraznějších frontmanů hudebního universa.

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Groove Brno: Electro...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...