Justin Lavash (UK) + Mirek Hulán Session (CZ/SK)

Justin Lavash (UK) + Mirek Hulán Session (CZ/SK)

Adresa:

Brno, Poštovská 6

Termín: 18.5.2024 v 20:00 hod. (sobota)
Vstupné:

250 Kč předprodej / 300 Kč na místě / 350 Kč sezení

18květen sobota 20:00

Žánr: koncertyRock Jazz Folk Blues Swing Bluegrass Brno

Umělci: Justin Lavash


Justin Lavash (nar. 1968 v Londýně) vyniká unikátní hrou na kytaru a typicky syrovým vokálním projevem. Jeho hudba zahrnuje prvky blues, jazzu, folku, psychedelie i funky. Zejména jeho živá vystoupení dokážou velmi snadno strhnout a vtáhnout posluchače do hry.

Miroslav Hulán je český kytarista působící v letech 1982 až 2002 ve skupině Poutníci, se kterou nahrál celkem 10 alb. Spolu s Robertem Křesťanem, Lubošem Malinou, Jiřím Plockem a dalšími tvořili špičku tehdejší české country a bluegrassové scény, často s přesahem do jiných žánrů jako je rock, new grass, lidová hudba… Po odchodu z Poutníků nahrál akustickou desku „Guitar Session“. Nyní se vrací s projektem „Mirek Hulán Session“, k němuž si přizval multiinstumentalistu Petera Mečiara (který též v pozdější, ovšem 15 let dlouhé etapě s Poutníky hrál), jeho kolegu Vladimíra Pílka na bicí a kytaristu, textaře a zpěváka Radima Zelinu ze skupiny Radimec&Old Horses.

Justin Lavash je výjimečný anglický kytarista, zpěvák a skladatel, který se inspiruje styly jako je folk, blues a jazz, které vzájemně míchá a vytváří svoji originalitu a dynamiku, hudbu, která má náboj, ačkoliv vystupuje sólově.
Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Justin Lavash (UK) +...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...