Trio Mandili (GE)

Trio Mandili (GE)

Adresa:

Brno, Poštovská 6

Termín: 13.5.2024 v 20:30 hod. (pondělí)
Vstupné:

350,-

13květen pondělí 20:30

Žánr: koncertyLidová hudba Brno


Moderní kavkazská pohádka. Tradiční gruzínská polyfonie v jemném podání zpěvaček. Jejich magické hlasy, jako potoky stékající z hor, pronikají do srdce …

Před několika lety tři půvabné dívky z Gruzie „vystřelil do vzduchu“ World Wide Web a staly se hvězdami. Tato „pohádka“ začala v den, kdy se tři kamarádky na procházce ve vesnici rozhodli zazpívat písničku. Udělaly selfie video a nahrály ho na internet. Toto video dramaticky změnilo dívkám život. Během dvou týdnů video zhlédlo mnohamilionové publikum.
Popularita „Trio Mandili“ roste každým dnem. Dnes má skupina přes 1 300 000 odběratelů na Facebooku a stejný počet na YouTube. Název skupiny nebyl vybrán náhodou. Mandili je dámská čelenka ve tvaru šátku. Tradičně ženy házely kapesník na zem, když chtěly usmířit muže v konfliktu.

Kapela aktivně cestuje po celém světě, účastní se festivalů lidové hudby a sólově koncertuje. Zpěváčky již navštívily Belgii, Německo, Itálii, Českou republiku, Nizozemsko, Francii, Ukrajinu, Izrael, Polsko, Bulharsko, Švýcarsko, Rakousko, Maďarsko, Litvu, Lotyšsko a Estonsko. „Trio Mandili“ je častým hostem populárních televizních a rozhlasových pořadů v různých zemích. Trio Mandili vydalo tři alba s názvem „With Love“, „Enguro“ a „Sakartvelo“. Jejich lyrické kompozice odhalují jedinečného ducha malebné Gruzie a šíři duše gruzínského lidu.

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Trio Mandili (GE)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...