Suzi Quatro v Brně

Suzi Quatro v Brně

Adresa:

Brno, Veveří 115

Termín: 22.4.2023

22duben sobota 19:30

Žánr: koncertyrock hard rock glam rock pop rock Brno

Umělci: Suzi Quatro


Energická nestorka rock and rollu Suzi Quatro připravuje další návrat do ČR! Naposledy u nás vystoupila těsně před první covidovou uzávěrou v rámci turné No Control, nadcházející koncerty se uskuteční 22.4. v brněnském Sonu a 23.4.2023 ve Velkém sále pražské Lucerny.

Dáma s „baskytarou zavěšenou proklatě nízko“, která na začátku června 2022 slaví své 72. narozeniny, během covidu nezahálela. Výsledkem je deska s názvem The Devil In Me z jara 2021, takže návštěvníci koncertů v ČR se mohou těšit na novinkové skladby zahrané naživo na velkém koncertním aparátu. Nebudou ale chybět ani zásadní písně jejího repertoáru: od A Girl Like Me, přes Rocking In the Free World či Can the Can po samozřejmě nesmrtelné Stumblin In a If You Can’t Give Me Love.

Předprodej vstupenek do Brna zajišťují prodejci Ticketportal, Goout a Ticketmaster, lístky do Prahy nakupujte přes Ticketportal a Goout.

Suzi Quatro, vlastním jménem Suzi Quatrocchio, se narodila 3. 6. 1950. V dětství a mládí se učila na klavír a bicí, a když jí bylo 14 let, otec jí dal první baskytaru Fender Precision (kterou vlastnila ještě v roce 2007). Svou první...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Suzi Quatro v Brně

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...