Mad Sin (D) De Bill Heads (CZ)

Mad Sin (D) De Bill Heads (CZ)

Adresa:

Suchdol nad Lužnicí, Sídliště 9. května 699

Termín: 16.11.2023
Vstupné:

490

16listopad čtvrtek 20:00

Žánr: koncerty

Umělci: Mad Sin


MAD SIN se vrací znovu do ČR .Skupina Mad Sin, která vznikla v roce 1987, byla inspirována hororovým punkem a béčkovým filmem v divadelním stylu. Aniž by opustili psycho-hororový lyrický obsah, jejich hudební aranžmá se rozšířila o další proměnné. Tento postoj se odráží ve zrychlené kombinaci rockabilly , punku , white-trash blues a sarkasmu na rtech od Mad Sin.

DE BILL HEADS pocházejí z Turnova a počátky této skupiny sahají až do roku 1996. Na české rockové scéně tedy není nováčkem.

Za dobu svého působení se kapela představila a představuje na mnoha hudebních festivalech v napříč celou Českou republikou i na Slovensku, samostatných koncertech a v neposlední řadě jako mnohaletý host na letních tour skupiny TŘI SESTRY, se kterou pravidelně koncertuje již sedm let. DE BILL HEADS mají na svém kontě celkem čtyři studiová alba a výběrové DVD.

Mad Sin slaví na psychobilly scéně již 25 let, tedy čtvrt století existence. Kapelu založil starý berlínský mazák Koefte. Kapela brzy svým psychobilly s výraznými výpady k punku, country a i k metalu začala promlouvat k široké...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Suchdol nad Lužnicí

Podobné akce

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?