Event details

Suchdol nad Lužnicí, Sídliště 9. května 699 South Bohemian region

16.11.2023 at 20:00 (Thursday)

490

Buy Ticket

More Concerts tickets

Mad Sin (D) De Bill Heads (CZ)

Mad Sin (D) De Bill Heads (CZ)

MAD SIN se vrací znovu do ČR .Skupina Mad Sin, která vznikla v roce 1987, byla inspirována hororovým punkem a béčkovým filmem v divadelním stylu. Aniž by opustili psycho-hororový lyrický obsah, jejich hudební aranžmá se rozšířila o další proměnné. Tento postoj se odráží ve zrychlené kombinaci rockabilly , punku , white-trash blues a sarkasmu na rtech od Mad Sin.

DE BILL HEADS pocházejí z Turnova a počátky této skupiny sahají až do roku 1996. Na české rockové scéně tedy není nováčkem.

Za dobu svého působení se kapela představila a představuje na mnoha hudebních festivalech v napříč celou Českou republikou i na Slovensku, samostatných koncertech a v neposlední řadě jako mnohaletý host na letních tour skupiny TŘI SESTRY, se kterou pravidelně koncertuje již sedm let. DE BILL HEADS mají na svém kontě celkem čtyři studiová alba a výběrové DVD.

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/jce/267434-mad-sin-d-de-bill-heads-cz/
We recommend Music clubs - South Bohemian region Events in the area
  • Červené blato

    Favorite natural monument

    Červené blato
    Suchdol nad Lužnicí, Červené blato

    <p><strong>Červené blato</strong> je národní přírodní rezervace ležící na okraji CHKO Třeboňsko jihovýchodně od Šalmanovic. Rezervace Červené blato se rozkládá... zobrazit více