Návrat domů. Tom Holland se po Civil War ukazuje v upoutávce na sólovku Spider-Mana

Návrat domů. Tom Holland se po Civil War ukazuje v upoutávce na sólovku Spider-Mana

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Je již třetím v pořadí. Trilogie s Tobeym Maguierem, Amazing Spider-Man s tváří Andrewa Garfielda a nyní Tom Holland se svým Homecomingem. Marvel přidává další položku do svého katalogu hrdinů. Poté co se mladý Peter Parker objevil po boku Avengers v Captainovi America: Civil War, vrací se v traileru na plnohodnotný samostatný film.

Po svém boku bude mít Iron Mana (Robert Downey Jr.) a tetičku May (Marisa Tomei). V cestě rozletu mu bude stát nejen padouch Vulture (Michael Keaton), ale i skepse komiksového publika, které může být pátým Spider-Manem v rozmezí čtrnácti let přesyceno. Jestli se pavoučí muž vydal tentokrát správnou cestou posuďte v první ochutnávce v originálním znění.

Restart příběhu Pavoučího muže je poprvé součástí Marvel Cinematics Universe. Mladý středoškolák Peter Parker zakusuje život s novými schopnostmi. Jeho mentor Tony Stark mu pomáhá překonat těžké období a superhrdinskou identitu. Spider-Man: Homecoming má být první díl nové trilogie, ve které později hrdina údajně narazí i na obávanou skupinu padouchů známou jako Sinister Six. V českých kinech film uvidíme od 6.7.2017.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!