Portlandská kapela The Dandy Warhols představí novou desku i pražským fanouškům

Portlandská kapela The Dandy Warhols představí novou desku i pražským fanouškům

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražský Lucerna Music Bar se po dvou letech opět dočká koncertu americké rockové kapely The Dandy Warhols. Ta přijíždí českému publiku představit svou devátou studiovou desku Distortland, která vyšla v dubnu tohoto roku.

Poslední album The Dandy Warhols vypráví o jejich domácím Portlandu i o chybějícím štěstí. Jeho pořádnou dávku však kapela měla v době natáčení této desky. Pouhé tři dny poté, co ji dotočili, se totiž protrhla střecha jejich studia, která neudržela tíhu 7000 kil dešťové vody. Do místnosti tak nateklo mnoho vody a popadal střešní materiál. Naštěstí v té době ještě skupina nevyjela na turné, proto se ji povedlo zachránit vše, co se dalo.

„Naše hudba je organizovaný chaos,“ říká nejen o nových skladbách frontman kapely Courtney Taylor-Taylor. I na poslední desce totiž nechybí směs čistého s nezvyklým, rytmického s nepředvídatelným i štěrku s leskem. Tím baví své fanoušky již od roku 1994. „Když jsme začínali, všichni nám tvrdili: 'nikdy se vám to nepovede,' 'jste příliš intelektuálští‘," doplňuje Taylor-Taylor.

Pražský koncert kapely The Dandy Warhols se odehraje 22. února 2017Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 400 korun. Zakoupit je můžete také na pokladně Lucerna Music Baru či na místě v den konání koncertu. To už se cena vyšplhá ale na 500 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: The Dandy Warhols

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!