Ve čtvrtek se Lucerna Music Bar otřese v základech. Blíží se Suicidal Tendencies

Ve čtvrtek se Lucerna Music Bar otřese v základech. Blíží se Suicidal Tendencies

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kalifornská partička Suicidal Tendencies, která ve svých písních kombinuje trash metal, hardcore i punk, se již ve čtvrtek 2. června představí svým fanouškům v pražském Lucerna Music Baru. Prahu tak čeká pořádná hudební smršť, o kterou se parta v čele s Mikem Muirem bezpochyby postará.

Suicidal Tendencies slaví tento rok své 35. narozeniny. Přestože z původní sestavy zbyl již pouze zmiňovaný Mike Muir, kapela v průběhu let neztratila svůj agresivní přímočarý styl a stále se vyznačuje velmi rozpoznatelným zvukem kombinující žánry od hardcoru, punku až k trash metalu.

Na svém účtu má kapela již dvanáct studiových alb a kompilací. Poslední desku vydala v roce 2013 s názvem 13. V dnešní době je považována již za legendu svého žánru. Propojila punkrock a sketabording a její píseň z 80. let Possessed to Skate se stala hymnou skatepunku.

Jako předkapela vystoupí před Suicidal Tendencies punkrocková kapela  Burning Steps z Mostu. Vstupenky jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji. Seženete je za 690 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Suicidal Tendencies

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!