Ukrajinští Kazaky vyráží na Evropské turné

Ukrajinští Kazaky vyráží na Evropské turné

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kazaky je mužská taneční skupina čtyř profesionálních tanečníků, která byla založena v roce 2010 v Kyjevě. Hlavní prvky jejich choreografie tvoří akrobatický tanec a Waacking. Na konci září 2010 vyšel debutový videoklip skupiny k jejich prvnímu singlu – „In the Middle“, který se stal skutečným fenoménem internetu. Brzy následoval druhý videoklip, natočený černobíle, k písni „Love“.

Od tohoto okamžiku se stala skupina populární a získala nabídky na vystoupení při nejrůznějších módních show. Jedno z takových vystoupení se konalo na začátku léta roku 2011 v Miláně, kdy ozdobila módní přehlídku nové kolekce DSQUARED známých návrhářů Dean and Dan Caten.

Skupině se dokonce podařilo zahrát si ve videoklipu populární americké zpěvačky Madonny k jejímu singlu „Girl Gone Wild“.

V říjnu 2012 skupina vydala své debutové studiové album „Hills Chronicles“. Na počátku roku 2013 vyšly dvě nová hudební videa pro nezadané „Crazy Law“ a „Touch Me“. Ve stejném roce posléze natočila skupina své druhé studiové album „I Like It“. Na adresu skupiny často padají obvinění z propagace homosexuality a někteří představitelé ruských kozáků se domnívají, že její název v sobě skrývá pro ně urážku a diskredituje je. Proto bylo v Rusku hodně koncertů zrušeno z důvodů bezpečnosti členů skupiny.

Madonna o skupině KAZAKY prohlásila: „S KAZAKY bylo neuvěřitelně zábavné pracovat. Oni se pustili do práce, jakmile dorazili, a byli velmi profesionální a skromní...“

Arianne Phillips, stálá návrhářka Madonny (dvakrát nominovaná na Oskara) se po setkání s ukrajinskými umělci stala jejich fanouškem: „Věřím, že skupina má obrovský potenciál. Zapomeňte na závod pro Kardashian (s odkazem na populární reality show USA – IVONA), chtějte vidět závod pro KAZAKY. Chtěla bych, aby vyráběli vlastní panenky, kožené kalhoty, vysoké podpatky, cokoli. Mohou vyhrát, co chtějí.“

  • KAZAKY - Evropské turné 2015
  • 15.5.2015 21:00
  • Lucerna - Velký sál, Praha

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci: Kazaky

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!