David Deida vydává Bibli pro ženy. Cesta nespoutané ženy

David Deida vydává Bibli pro ženy. Cesta nespoutané ženy 

Jen zdánlivě je to divoká kniha. Něha by se v ní ale dala krájet na rozkošné smyslné kousky… a mlsat a mlsat a DOKONALE SE ROZPLYNOUT! Možná mě maličko mrzí, že nebyl zachován doslovný překlad názvu originálu: Dear Lover („Drahé milence…“). Protože přesně takhle k vám David Deida mluví.

A to se vážně nechci nějak sentimentálně rozplývat, ale při četbě této knihy se vám čas od času zamží zrak a uplavete chtě nechtě na vlnách toho, co v nás autor chce vyvolat – „myslete si, milé dámy, o sobě, že jste naprosto dokonalé, láskyplné bohyně plné síly, něhy a lásky nejen k mužům, ale především samy k sobě. Myslete si to, prociťte to a buďte takové! A pak takové opravdu budete a bude to pocit ZNOVUZROZENÍ.“

Není to vždy příjemné a jednoduché, konkrétně ženy, které se v nějaké formě potýkají s partnerským zneužíváním, to budou mít při četbě těžké. Možná se naštvou, že jejich povahu a slabosti někdo tak odhalil, možná zaslzí, procítí zoufalství své situace a od svého týrajícího partnera odejdou. 

David Deida v této knize učí pohlížet na sebe s láskou, což se málokterému autorovi (zvláště pak mužského pohlaví), podaří.

Naučí nás, jakým způsobem najít cestu k sobě a milovat se právě taková, jaká jsem. I se svými nedostatky, které je potom mnohem snadnější přijmout a nechat je rozpustit...Ony k nám patří, ale nemusí nám ovládat život.

Protože právě jimi jsme přitahovány k nedokonalým, slabým mužům, ze kterých se po čase vyklubají budižkničemové nebo dokonce násilníci, alkoholici a problémoví partneři. 

Logika, kterou tu autor používá, je až děsivě jednoduchá a přesvědčivá.

David Deida po svém první bestselleru Cesta pravého muže přišel s opravdu dobrou knihou, která - vezmete-li si tu těžkou práci sami na sobě na bedra - vám může opravdu změnit život.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!