Drum´ n´ Bass

Adresa:

Kroměříž, Na Sladovnách 1576/1

Termín: 28.3.2015 29.3.2015
Vstupné:

80

28březen čtvrtek 01:00

Žánr: festivalelektrodrum and bass


Chris Su - nejznámější maďarský DJ a producent! První produkce elektronické hudby sahá až do roku 1996 a první vydaný drum and bassový vinyl v roce 2000. Od roku 2001 začal hrát a díky kvalitním skladbám objíždí kluby a festivaly po celém světě. Momentálně vydává na svém vydavatelství FATE recordings, ale dříve spolupracoval s legendárnimi labely Subtitles a Comercial Suicide. Určitě se máte na co těšit, Kroměříž bude žít drum and bassem! 

Spyre - talentovaný DJ a producent, rodák z Hulína žijící v Praze. Jeho set bude plný aktuálního drum and bassu, včetně jeho vlastních tracků, které vydavá na anglických labelech. 

Ramires - když se řekne drum and bass v Kroměříži, většině lidí se určitě vybaví Ramires. Místní rodák Vás určitě nenechá v klidu a svůj nerofunkový set přivede v dokonalost. 

Wiit - narodil se v Kroměříži, pochází z Morkovicích a nyní žije v Brně. Těšit se můžete na set kombinovaný z různých sub žánrů drum and bassu. Co Vám můžeme prozradit je to, že Vás určitě nenechá v klidu sedět!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Kroměříž

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Drum´ n´ Bass

Villa MemoriesZlín (20.3 km)

Theatre HotelOlomouc (32.9 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (33.8 km)