Áčkofest - Den nejen pro rodinu 2016

Áčkofest - Den nejen pro rodinu 2016

Adresa:

Praha 1, Střelecký ostrov

Termín: 18.6.2016

18červen sobota 10:00

Žánr: festivalpro děti


Áčkofest vznikl s myšlenkou uspořádat festival s kvalitním a zábavným programem, kde mohou budoucí rodiče a rodiny s dětmi aktivně strávit společný čas, načerpat informace nejen o těhotenství a rodičovství a odnést si skvělý kulturní zážitek.

Celodenní program festivalu je sestaven z tradičních, ale i méně obvyklých pohybových, hudebních a tvořivých dílen, které jsou vybírány tak, aby si na své přišly všechny věkové kategorie návštěvníků.

Během odpoledne a večera proběhnou také divadelní představení a hudební koncerty.
Celkový pestrý program dotváří festivalová tržnice, kde se prezentují především čeští výrobci hraček, handmade výrobků, kosmetiky a dětského sortimentu.

Nechybí ani restaurace, kde si návštěvníci mohou vychutnat skvělé jídlo a dovědět se něco málo o zdravé výživě a dětský koutek.
Součástí tržnice je i koutek neziskových organizací, jejichž zaměření se týká rodiny a kterým zde poskytujeme prostor pro prezentaci své práce.

Áčkofest pořádá A centrum – Váš průvodce těhotenstvím a rodičovstvím, o.p.s. A centrum je nezisková organizace a těhotenské a rodinné centrum, které od roku 1998 nabízí široké spektrum specifických vzdělávacích a pohybových programů a služeb pro těhotné ženy i jejich partnery, pro rodiče s dětmi a širokou veřejnost.

Letošní Áčkofest proběhne na Střeleckém ostrově 18. 6. 2016. Áčkofest je příležitostí, jak smysluplně strávit den s rodinou v centru Prahy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

7čer - 8čercelý den

Festival Habrovka 2024

, na zahradě u kostela sv. Františka z Assisi Festival

Ubytování v okolí akce Áčkofest - Den nejen...

Villa Seven HillsPraha (706 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3.6 km)

Union Hotel PraguePraha (4.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.9 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.4 km)