Fedde Le Grand

Fedde Le Grand

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 8.4.2016

8duben pátek 22:00

Žánr: koncertyshowDJs


Připojte se, sdílejte a pozvěte své přátele // Join, share and invite your friends FEDDE LE GRAND - SASAZU 8.4.2016 S obrovským nadšením přivítáme v Praze holandskou super hvězdu Fedde Le Granda.

Fedde má za sebou další úspěšný rok strávený cestováním po festivalech a klubech celého světa a vydává nové chytlavé nahrávky. Na rozdíl od vystoupení pod světlama Ultra Music Festivalu, Tomorrowlandu nebo Sensation pořád tlačí svá vystoupení na ještě lepší úroveň a nový vrchol a skóruje tak po celém světě.

V roce 2015 přivedl k životu jeho nový projekt GRAND, který předčil veškerá svá očekávání a vyprodal se svým DJsko-divadelním vystoupením 6 večerů v řadě holandské Royal Theatre Carre! Pokud jste navštívili jednu z předešlých vyprodaných show představující Feddeho v jednom z nejlepších pražských klubů SaSaZu, tak máte nepochybně v hlavě ještě spoustu speciálních vzpomínek na tuto noc.

Fedde Le Grand vždy na podium přináší jen dokonalý zážitek a to je přesně to, co můžete znovu očekávat při jeho vystoupení v SaSaZu 8. dubna. Přidejte se k další klubové fantazii, která se opět stane nezapomenutelnou nocí. Early-Bird vstupenky jsou v prodeji skrz Ticketportal.cz za 599,- Kč. VIP vstupenky začínají na 999,- Kč. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fedde Le Grand

Výstaviště HolešovicePraha (1 240 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 997 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 896 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)