Chodrockfest 2014

Chodrockfest 2014

Adresa:

Domažlice

Termín: 7.8.2014 9.8.2014
Vstupné:

350 - 480 Kč

7srp - 9srp celý den

Žánr: festival rock UDG Harlej Waldagang Krucipüsk Komunál

Umělci: Xindl XWohnoutMandrageKatapultUDGVilém Čok


Domažlický open-air festival působí na české festivalové mapě od roku 2011. Chodská metropole, Domažlice, je dějištěm tohoto festivalu každý srpen a datum festivalu se vždy částečně překrývá s domažlickými Chodskými slavnostmi.

Festival je populární nejen díky hudební nabídce, ale především také díky festivalově atypickému prostředí. Areál festivalu tvoří jezdecký oddíl a festival se tak odehrává na několika velkých písčitých „terasách“ a dokola je uzavřen stromy. Celé prostředí tak působí na návštěvníky velmi příjemně a je zároveň i ochranou v případě tropického počasí. Návštěvníci začali označovat festival jako plážový a to právě díky písčitému povrchu, který se ovšem ukázal jako velmi vhodný i v případě deštivého počasí.

V roce 2014 se koná 4. ročník a termín festivalu připadá na 8. – 9. srpna. Letošní novinkou je pak čtvrteční (7.8.) Warm-up večírek, který je zdarma a představí se místní dobře známé kapely. Na návštěvníky čeká kromě hudební nabídky doprovodný program, soutěže o ceny a také obvyklý festivalový servis, na který jsou již v Domažlicích zvyklí. Výhodou je stanové městečko bezprostředně sousedící s festivalovým areálem a také krátká vzdálenost do centra města, kam si návštěvníci mohou „odskočit“ na probíhající Chodské slavnosti. Festival se odehrává na dvou střídajících se scénách a k dispozici jsou i velkokapacitní stany. Kompletní informace o festivalu, včetně těch praktických, jsou k dispozici na oficiální festivalovém webu.

Více informací na webových stránkách festivalu www.chodrockfest.cz

Seznam účinkujících:

Čtvrtek (ZDARMA):  Trambus, Zastodeset, Extraband revival

Pátek: Chinaski, Wohnout, UDG, Mandrage, Sticx, Prague Conspiracy, Zvlášňý škola, Septic People

Sobota:  Walda Gang, Harlej, XindlX, Katapult, Krucipüsk, Záviš, V3SKA, Komunál, Chai, Bags, na závěr KISS PARTY LIVE

Chodrockfest je ČISTÝ FESTIVAL

Ve festivalovém areálu Chodrockfestu můžeš odpady třídit a na stánku Čistý festival za to dostat odměnu. Tam se odměny dočká totiž každý návštěvník, který přinese určitě množství plastů nebo papírů. Za každých 10 plastů nebo 20 papírů získáš jednobodový žeton, který můžeš vyměnit za skvělý dárek! Žetony můžeš také střádat a později vyměnit za hodnotnější dárky. Přímo za 30 kusů plastů, například kelímků, můžeš dokonce získat speciální žeton na jedno pivo zdarma!

Skvělou novinkou na Chodrockfestu je chilloutová zóna s wi-fi internetem přímo vedle stánku Čistý festival. Přístup do chilloutové zóny a tedy k internetu získáš, pokud na stánku Čistý festival vytřídíš alespoň 20 kusů plastů nebo 40 papírů. Výměnou za ně dostaneš papírový ID náramek s unikátním přihlašovacím kódem k wi-fi. Pokud s sebou nemáš laptop, tak můžeš využít jeden z tabletů, který má k dispozici naše hosteska. Přímo na fesťáku můžeš sdílet svoje fotky a videa! 

Vstupenky lze zakoupit prostřednictvím kamenných předprodejů, internetového předprodeje na www.tickets.westmusic.cz a dále po celé ČR v síti Ticketstream.

Xindl X je pražský rapper s kytarou, který se pokouší nalézt nový přístup k českému písničkářství. Tvoří auto – protest – songy, ve kterých kombinuje hip-hopové frázování s folkem, jazzem a blues. Těžištěm písní...
Wohnout je česká hudební skupina z Prahy. Tvoří ji bratrská dvojice Jana a Matěje Homolových, baskytarista Jiří Zemánek a bubeník Zdeněk Steiner.
Kapela Mandrage, v jejíž středu stojí zpěvák Vít Starý, zahájila svoji hudební kariéru již roku 2004. Poprvé o sobě dala vědět širší veřejnosti hitem "Kapky proti slzám" roku 2007. Pak již nabrala jejich kariéra na obrátkách.
Historie kapely sahá až do roku 1996, kdy se spolužáci z ústeckého gymplu Jugi (Tomáš Staněk) a dvojčata Petr a Pavel Vrzákovi začínají potkávat na zkouškách ve sklepě u Vrzáků doma. Další roky jsou ve znamení personálních...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeňský kraj Akce v obci Domažlice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Chodrockfest 2014

Rekreační středisko RybníkMutěnín (20.1 km)

Steak Restaurant Penzion Country SaloonKlatovy (24.5 km)

Wellness hotel CentrálKlatovy (26.3 km)