Tomáš Klus a jeho cílová skupina - křest alba "Anat život není"

Tomáš Klus a jeho cílová skupina - křest alba "Anat život není"

Adresa:

Svojšice

Termín: 27.6.2015
Vstupné:

450 Kč předprodej

27červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty křest

Umělci: Tomáš Klus


TOMÁŠ KLUS A JEHO CÍLOVÁ SKUPINA – křest alba „ANAT ŽIVOT NENÍ“. Písničkář Tomáš Klus a jeho Cílová skupina přichází letos nečekaně s novým studiovým albem s názvem „Anat Život Není“. Po titulech Cesta do záhu(d)by, Hlavní uzávěr splínu, Racek a Proměnamě se jedná o Klusovo páté řadové album.

Tomáš Klus a jeho Cílová skupina se rozhodli album pokřtít netradičně pod širým nebem v letním areálu ve Svojšicích u Pardubic. Unikátní křest alba se uskuteční v sobotu 27. června 2015. Na této akci plánuje Klus s kapelou odehrát kromě svých známých písní i celé nové album, které budou posluchači moci slyšet až o několik dní později.

Kromě nového repertoáru chystá Tomáš ve Svojšicích představit i netradiční spojení hudby s obrazy vznikajícími přímo během jednotlivých písní ve spolupráci s výtvarnicí Lénou Brauner. Ve Svojšicích tak nepůjde jenom o křest nového alba, ale i o jedinečné spojení vizuální stránky, hudby a atmosféry happeningu zaměřeného proti všem válkám.

Celý koncept speciálně pro tuto akci připravuje osobně Tomáš a jeho Cílová skupina. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal. Více informací na www.tomasklus.cz. TOMÁŠ KLUS A JEHO CÍLOVÁ SKUPINA - „ANAT ŽIVOT NENÍ“.

OFICIÁLNÍ KŘEST NOVÉHO ALBA Sobota 27. června od 15.00 hodin Letní areál Svojšice u Pardubic WWW.TOMASKLUS.CZ Své dotazy směřujte na produkce@dcpromo.cz Online vstupenky: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1299068 Událost► https://www.facebook.com/events/1430037080645196/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Svojšice

Podobné akce

17červen pondělí 20:00

26duben pátek 20:00

21červen pátek 15:00

Ubytování v okolí akce Tomáš Klus a jeho...

Ubytování U PalukůChrudim (13.8 km)

Residence ArxChrudim (14.8 km)

Zámek Hostačov (Chateau Hostačov)Golčův Jeníkov (15.2 km)