Posedlost úspěchem Ivo Tomana

Adresa:

Ostrava, Smetanovo náměstí 8

Termín: 29.10.2015
Vstupné:

ZDARMA

29říjen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcesetkánízdarmaknihy


Setkání s podnikatelem a zakladatelem společnosti TAXUS International Ivo Tomanem, a to ve čtvrtek 29. října v 16:00. Jak je možné, že tak často se nemocní prosadí v porovnání se zdravými? Jak je možné, že tak často ti méně chytří (podle IQ) uspějí v souboji s chytřejšími? Jak je možné, že tak často chudší překonají ty bohatší?

Jak je možné, že tak často slabší porazí silnější? Ivo Toman odmala bojuje se zdravotním handicapem - Touretteovým syndromem, kvůli kterému trpí neovladatelnými pohybovými a zvukovými tiky. Přesto se mu podařilo nepřízeň osudu překonat a stát se vyhledávaným školitelem a autorem knih o motivační psychologii.

Podnikatele a zakladatele mezinárodní společnosti TAXUS International můžete potkat ve čtvrtek 29. října v 16.00 v Domě knihy Knihcentrum. Celé dějiny lidstva doprovázejí fantastické příběhy podceňovaných outsiderů, kteří překvapivě vítězí nad favority. Novinka Posedlost úspěchem vám zodpoví, jak svou posedlost najdete a jak ji správně usměrníte.

Návštěvníci besed se mohou během měsíce října zúčastnit slosování o vstupenky na koncerty Janáčkovy filharmonie Ostrava. Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy Knihcentrum probíhat KNIHOBRANÍ. A co se pod tímto názvem skrývá? Čím více KNIH nakoupíš, tím větší slevu máš! Akce platí do 31. 10. 2015.

Tak neváhejte a přijďte nakoupit knihy za výhodné ceny! Projekt Dům knihy živě!!! je spolufinancován statutárním městem Ostrava. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! Všechny akce jsou ZDARMA.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Posedlost úspěchem Ivo...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)