Kulturní dům Solnice, Solnice

Kulturní dům Solnice

Solnice, Družstevní 555

Není tu akce, kterou Kulturní dům Solnice pořádá? Přidej ji

Společenský dům Solnice býval v minulosti jedním z nejvýznamnějších kulturních a společenských center bývalého Východočeského kraje. Nacházel se v malém městečku v podhůří Orlických hor a svou činností obohacoval život obyvatel i návštěvníků regionu. Jeho význam spočíval v rozmanité nabídce aktivit, které zahrnovaly od stranických schůzí a konferencí po taneční večery, koncerty či divadelní představení.

Na podzim roku 2017 započala přestavba Společenského domu Solnice, a to v souvislosti s rozvojem strategické průmyslové zóny Solnice – Kvasiny. Stav objektu vyžadoval zásadní úpravy a modernizaci, aby mohl dále sloužit svému účelu jako kulturní a společenské centrum.

V červnu 2019 byla dokončena rekonstrukce a nový Společenský dům Solnice slavnostně otevřen. Nově zrekonstruované zařízení přináší moderní prostředí s širokým spektrem možností využití. Velký sál s balkonem a ochozem je flexibilní a může být rychle přizpůsoben pro různé události, od konferencí po koncerty či divadelní představení.

Dnešní Společenský dům Solnice disponuje bohatým zázemím, které zahrnuje hudební zkušebnu, šatny pro účinkující a klubovny. Poskytuje prostor pro různé kulturní a společenské akce, ať už se jedná o taneční kurzy, divadelní představení nebo velké společenské události. Svému poslání navazuje na bohatou historii původního zařízení a stává se nedílnou součástí kulturního života regionu.

FOTO: vces



Kulturní dům Solnice a okolí - aktuální program a vstupenky

6květen pondělí 19:00

6listopad středa 19:00

Bratři Ebenové koncert

Kulturní dům SolniceKoncert
Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknoutMáš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Kulturní dům Solnice: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!