Dánští Sleep Party People přivezou do Brna pořádnou dávku dream popu

Dánští Sleep Party People přivezou do Brna pořádnou dávku dream popu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Snové melodie, vesmírný zvuk kytar a nadpozemské vokály – to vše se vybaví fanouškům dánské dream popové skupiny Sleep Party People, kteří ve svých králičích maskách a s novou deskou Lingering vystoupí 11. prosince na brněnské Flédě.

V čele celého projektu stojí producent a multiinstrumentalista Brian Batz, jehož křehké melancholické melodie se odráží v osobních textech plných úzkosti a pochybnosti. Briana Batze poté doplňují Anders Bach, Ask Bock, Kaspar Kaae a Jacob Haubjerg, kteří společně tvoří proslulou „králičí“ skupinu. Za svoji hudební kariéru stihli Sleep Party People vydat čtyři studiová alba, se čtvrtým, aktuálním albem, se představí i na brněnské Flédě.

Právě nová deska s názvem Lingering obsahuje i několik zajímavých spoluprací například se známou americkou zpěvačkou Beth Hirsch nebo Peterem Silbermanem z newyorských The Antlers. Sleep Party People doplní na Flédě domácí Cold Cold Nights, jejichž vystoupení vynikají spojením dechových nástrojů, akordeonu a xylofonu.

Sleep Party People a Cold Cold Nights se představí na brněnské Flédě 11. prosince od 20 hodin. Vstupenky jsou k dostání za 300 Kč, popřípadě 350 Kč na místě.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fléda nabízí i další akce

Umělci: Sleep Party People

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!