Britští Circa Waves zahrají poprvé v Praze! S sebou dovezou zbrusu nové album

Britští Circa Waves zahrají poprvé v Praze! S sebou dovezou zbrusu nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Čeští fanoušci liverpoolské kapely Circa Waves mají konečně důvod k radosti! Jejich oblíbená formace totiž vůbec poprvé zavítá do Prahy, aby zde odehrála své premiérové vystoupení. A nepřijede s prázdnou!  

Anglická indie rocková kapela Circa Waves je součástí hudební scény od roku 2013. Už za tu dobu si ale stihla vytvořit silnou fanouškovskou základnu. Svou debutovou desku vydala v roce 2015 s názvem Young Chasers, druhá vyšla teprve letos v březnu. Jmenuje se Different Creatures a kapela ji dojede živě představit i do České republiky! 

Partička kolem zpěváka Kierana Shudalla se v Česku představí vůbec poprvé! Svůj premiérový koncert odehraje 22. dubna v pražském Rock Café, kde je doprovodí londýnská alternativně rocková kapela Inheaven. Vstupenky na koncert je možné zakoupit v běžném internetovém předprodeji, za jeden lístek zaplatíte 390 korun. 

Circa Waves na sebe poprvé výrazněji upozornili v roce 2014, kdy vydali své první EP, s nímž zahajovali NME Awards Tour. Magazín The Guardian je začal přirovnávat k The Kooks, newyorským We Are Scientists, anglickým Libertines či k indie post-punkové formaci Razorlight. Z nového alba představili na konci loňského roku nejprve singl Wake Up, v březnu pak vyšla celá nová deska. Na ní spolupracovali mimo jiné i s producentem Alanem Moulderem, jenž má na kontě spolupráce s kapelami, jako jsou Artic Monkeys, Editors, Placebo, The Smashing Pumpkins či Foals. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Rock Café nabízí i další akce

Umělci: Circa Waves

Místo konání: Rock Café

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!