V Praze se v září poprvé představí Mike + The Mechanics

V Praze se v září poprvé představí Mike + The Mechanics

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Do České republiky se chystá další velká legenda. Již 6. září 2017 v našem hlavním městě úplně poprvé zahraje britská skupina Mike + The Mechanics. Její koncert se uskuteční ve velkém sále Lucerny.

Kapela Mike + The Mechanics funguje od roku 1985 a na svém kontě má nespočet velký hitů. Projekt, za kterým stojí Mike Rutherford, jehož jméno je spojováno především s kapelou Genesis, zaznamenal velké hitparádové úspěchy například singly Silent Running (On Dangerous Ground), All I Need Is A Miracle, Word Of Mouth, Over My Shoulder nebo The Living Years.

Mike + The Mechanics vydají začátkem dubna novou desku s názvem Let Me Fly, ke které právě ohlásili i velké evropské turné, díky kterému se této kapely konečně dočkáme i u nás. Mike Rutherford má důvod k úsměvu, protože chystané album Let Me Fly má vše, co by mělo mít - destiluje vše, co Mike + The Mechanics opravdu umějí, tedy složit skvělé písničky. Dle hudebníků z alba prýští radost, která je po celou dobu existence kapely její nedílnou součástí.

Mike + The Mechanics v roce 2017 slaví dvaatřicet let na scéně, se svým osmým albem vyrazí na evropské turné a budou speciálními hosty Phila Collinse na jeho červnovém koncertě v Hyde Parku. "Hráli jsme na nejrůznějších evropských festivalech, absolvovali turné po Velké Británii, v malých městech, a ano, chceme být velkou koncertní kapelou. Chemie funguje, protože jsme všichni velmi odlišní lidé, kteří mají smysl pro humor a jsou nepředvídatelní - pokud v minulosti byly nějaké osobní problémy, hodil jsem je za hlavu," dodává k nadcházejícímu turné i desce Rutherford.

Jak nové songy, ale i staré a léty osvědčené hity zní, se budeme moci přesvědčit v září konečně i u nás. Předprodej vstupenek odstartuje 24. března v 10 hodin dopoledne a zaplatíte za ně 990 - 1790 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!