Rock for Churchill ohlásil dalšího zajímavého interpreta. Je jím hvězda reggae Ky-Mani Marley

Rock for Churchill ohlásil dalšího zajímavého interpreta. Je jím hvězda reggae Ky-Mani Marley

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V pořadí druhého zahraničního interpreta ohlásil hudební festival Rock for Churchill. Syn nejznámějšího reggae zpěváka Boba Marleyho Ky-Mani přiveze s sebou na festival show plnou pohodových reggae tónů.

„Radost z tohoto oznámení je dvojnásobná, protože o reprezentanta Marley klanu jsme usilovali dlouhá léta,“ prozradil za festival Jaromír Telenský. Tento jamajský zpěvák a herec v jedné osobě se tak přidá k již dříve oznámeným účinkujícím jako Irie Révoltés, Tata Bojs, J.A.R., Vypsaná fixa nebo Circus Problem.

Syn reggae legendy Boba Marleyho a jamajské tenisové šampionky Anity Belnavis je nejen charismatickým zpěvákem, ale také multiinstrumentalista, hudební producent i známý herec. Během své více jak dvacetileté kariéry stihl zpěvák spojující styly Reggae, dancehall, hip-hop a R&B vydat sedm studiových alb.

Jeho nejslavnější písně jako Warriors, Dear Dad, One Time nebo Fell in Love dosahují na youtube i přes desítky milionů zhlédnutí. Ky-Mani se tak řadí k jednomu z nejvýraznějších jamajských reggae hudebníků, spolu se svými nevlastními bratry, jako je například Damian Marley nebo Julian Marley, kteří jdou stejně jako Ky-Mani v otcových stopách.

Osmnáctý ročník festivalu Rock for Churchill proběhne již tradičně v přírodním areálu Myslivna ve Vroutku. Za loňský vydařený ročník se Rock for Churchill dočkal ocenění od festivalových návštěvníků – v anketě bestCOOLfest obhájil 3. místo. O oblíbenosti festivalu vypovídá i fakt, že jeho poslední tři roky byly vyprodané.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!