Marpo si pomalinku brousí zuby na pražskou O2 arenu

Marpo si pomalinku brousí zuby na pražskou O2 arenu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rapper Marpo se pomalu ale jistě stává v naší zemi fenoménem. Málokterý tuzemský umělec se může za poslední rok pochlubit takovými úspěchy, jako právě on. Na jaře vyprodal Malou sportovní halu, v druhé polovině října dokázal on a jeho Troublegang totéž ve Foru Karlín. Ale i příští rok bude tento rapper v popředí!

Koncert ve Foru Karlín byl několik týdnů dopředu beznadějně vyprodán, což velmi potěšilo i samotného umělce. "Všem mockrát děkujeme! To, co jsme za ty roky vybudovali, je opravdu neskutečný. Fanoušci napříč generacemi, které spojila jedna myšlenka a to ta, že člověk má na víc, než si myslí jeho okolí. Že dokáže to, v co jeho okolí nevěří. Že dokáže jít hlava nehlava za svým snem a jednou ho naplnit," uvedl Marpo a svým fanouškům jedním dechem vzkázal: "Když jsem vás viděl pod pódiem, nechápal jsem. Dovolím si říct, bez legrace, že takové fanoušky nemá nikdo na světě a já jsem neskutečně vděčný!"

Náročné to bude mít Marpo ale i v příštím roce. Vše začne již na jaře. Festival Majáles si ho totiž vybral jako headlinera pro Hradec Králové (21. dubna), Prahu (29. dubna) i Brno (6. května). "Je to neskutečný pocit. Kluci, co kdysi hráli pro dvacet lidí, se ocitnou na pódiu před třicetiu tisíci lidí a navíc v hlavním vysílacím čase na hlavním pódiu. 'Lone Survivor' pokračuje dál a já věřím, že ho zase posuneme o level výš," uvedl nadšeně Marpo.

Ten má v hlavě však ještě jeden zdánlivě nesplnitelný sen. V roce 2018 se pokusí vyprodat největší halu v České republice - O2 arenu. To, co se před pár týdny zdálo ještě jako imaginární přání úspěšného rappera, začíná mít reálné kontury. Pokud se nic zásadního nezmění, stane se tak již v dubnu 2018. Třeba se na koncertě jako host objeví i Rytmus, který s Marpem natočil klip k novému singlu Podle sebe. Pokud jste ještě video neviděli, okamžitě to napravte!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Marpo

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!