Pražský Výběr vydává unikátní nahrávky, kterými láká na prosincový koncert v O2 areně

Pražský Výběr vydává unikátní nahrávky, kterými láká na prosincový koncert v O2 areně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární kapela Pražský výběr se pomalu ale jistě připravuje na svůj doposud největší a v mnoha směrech jedinečný koncert. Než se ale tak stane, stihne ještě vydat album plné raritních nahrávek.

Legendární skupina vystoupí v největším českém kulturně-sportovním stánku již 7. prosince, a to na mimořádném koncertu s názvem eR - Last or Forever. Jedinečnost show v pražské O2 areně podtrhují osobnosti, které se na přípravách podílejí: choreograf Yemi AD, designer Martin Hruška a především Český národní symfonický orchestr, pro jehož řízení se na tento speciální koncert podařilo získat světoznámého amerického dirigenta Stevea Mercuria, který mj. dirigoval slavný koncert tří tenorů (José Carreras, Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, The Three Tenors & Vienna Symphony) ve Vídni a spolupracuje například i hudebníkem Stingem.

Uskutečnění tohoto koncertu by pro fanoušky Pražského výběru mohlo být dostatečným dárkem k letošním vánocům, ale to by to nesměl být Michael Kocáb a jeho kombo, aby nenabídli ještě něco navíc. Pomyslnou třešničkou na dortu je nadcházející vydání unikátních archivních live nahrávek, které se v prodeji objeví pod názvem Na Václavském Václaváku. Půjde o historicky první vydání archivních nahrávek, které bude mapovat koncerty z let 1980 - 1982. Kapela bližší informace o desce zveřejní 3. listopadu, kdy ke koncertu a albu uspořádá velkou tiskovou konferenci.

Dodejme, že koncert s názvem eR - Last or Forever nabídne i několik speciálních hostů (potvrzen byl například David Koller) a vstupenky na něj seženete v cenových relacích 490,- až 990,- Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Pražský Výběr

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!