Nová deska Lady Gaga vyjde v říjnu. Podívejte se na video k singlu Perfect Illusion70%

Nová deska Lady Gaga vyjde v říjnu. Podívejte se na video k singlu Perfect Illusion

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká zpěvačka Lady Gaga ohlašuje vydání nové studiové desky. V pořadí pátá položka v její diskografii (počítáme-li i její jazzové album s Tony Bennettem z roku 2014) vyjde 21. října a bude se jmenovat Joanne.

A proč právě tento název? Jak se zpěvačka nechala slyšet, vzdává tímto hold své tetě Joanne Germanotty, která zemřela v roce 1974 ve svých devatenácti letech. Lady Gaga zároveň před pár dny potvrdila, že práce na nové desce oficiálně ukončila a v druhé polovině září se sama podílela na masteringu.

Produkčně celý projekt zaštítil uznávaný britský hudebník a DJ Mark Ronson, který se proslavil především produkcí alb Amy Winehouse, ale v posledních letech jsme ho mohli zaznamenat i na albech Duran Duran, Paula McCartneyho, Robbieho Williamse, Bruno Marse nebo Adele. Prosadil se ale i s vlastními songy, v minulém roce například velkým hitem Uptown Funk.

Velmi zajímavý je výčet hostů. Deska nabídne například duet Hey Girl, který s Gagou natočila Florence Welch (z kapely Florence And The Machine) nebo nádherný taneční song, který vznikl v jejím domě v Malibu s hudebníkem Beckem poté, co si společně dopřáli noc plnou odpočinku. Posledním (prozatím) potvrzeným hostem je americký zpěvák a skladatel Father John Místy.

Pilotní singl Perfect Illusion se již dva týdny pohybuje v nejvyšších rotacích všech rádií, jen před pár hodinami zpěvačka představila k písni divoké video, které natočila v poušti kousek od Los Angeles. Určitě se na něj podívejte, stojí za to!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Lady Gaga

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!