OneRepublic vydají novou desku začátkem října. Nový singl je opět hitový80%

OneRepublic vydají novou desku začátkem října. Nový singl je opět hitový

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela OneRepublic se konečně rozpovídala o novém albu. Fanoušci této americké pětice se dočkají již 7. října, kdy se v obchodech objeví jejich novinka pojmenovaná Oh My My.

Jejich předchozí desky Dreaming Out Loud (z roku 2007), Waking Up (2009) a Native (2013) získaly celou řadu zlatých i platinových ocenění, jak první informace naznačují, novinka si povede obdobně. Mezi hosty totiž budou například Romy ze seskupení The XX, Pharrell Williams a svou troškou přispěl i legendární Peter Gabriel. Poslední jmenovaný se na desce mále neobjevil: "Termín s Peterem jsem si nezapsal a nechal ho čekat. Stalo se to ale opravdu omylem. Samozřejmě jsem se mu pak omluvil. Gabriel napsat pro desku nádherné outro, z kterého mám husinu. Je to snad nejkrásnější část z celé desky," uvádí frontman Ryan Tedder.

Hodně velký vliv na celkovém zvuku nové desky, která nabídne šestnáct autorských písní, měl baskytarista Brent Kunzle. Ten tlačil na frontmana Ryana, aby na nových písních svolil k doposud kapelou nepoužívaným zvukovým elementům. "Když se jako umělec a hudebník dále nevyvíjíš, nepřekračuješ své hranice, abys viděl, jak se vede Tvým novým nápadům, děláš něco špatně," dodává Tedder, který na novince slibuje pop-rockové hymny, vlivy gospelu a mnoho tanečních elementů.

Hodně slibně zní nejen aktuální hit Kids, který už má i svůj videoklip, ale i další ochutnávka z desky, kterou je píseň Future Looks Good. Tu si můžete poslechnout pod článkem. A pozor, kapela ještě na podzim zveřejní termíny turné, které hodlá odstartovat na jaře 2017. Snad se opět ukáže i v Praze.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: OneRepublic

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!