Katy Perry překvapila novým songem, kterým podpoří Olympijské hry v Riu

Katy Perry překvapila novým songem, kterým podpoří Olympijské hry v Riu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Naprosto nečekaně se patnáctý červencový den přihlásila americká zpěvačka Katy Perry. Představila zbrusu nový singl Rise, kterým se rozhodla podpořit nadcházející Olympijské hry v Riu.

Zmiňovaná píseň byla vybrána americkou televizní stanicí NBC jako oficiální hymna nadcházející olympiády, a bude tak provázet všechny televizní přenosy z této sportovní události a uslyšíme ji i z většiny doprovodných reklamních spotů. Song Rise má ale mnohem hlubší pozadí, než by se mohlo na první pohled zdát.

Vše začalo před pár dny, když se na sociálních sítích začal objevovat hashtag #rise a lidi z celého světa lákal, aby se zapojili do prozatím nespecifikované kampaně. Vše vyvrcholilo zveřejněnými záběry na oblohu, kde několik letadel vytvořilo stejný nápis v oblacích. "Tuhle píseň jsem měla v sobě již několik let. Celková aktuální atmosféra po světě mě inspirovala k tomu, abych píseň dokončila nyní. Nyní, více než kdykoliv předtím je potřeba, abychom se sjednotili. Jen tak dokážeme povstat a bojovat proti všemu strachu a obavám," uvádí sama interpretka.

Dodejme, že zpěvačka se v současné době nachází ve studiu, kde dokončuje písně pro své nové studiové album. Nástupce alba PRISM by měl vyjít ještě letos, song Rise se na něm ale nejspíš neobjeví. V příštím týdnu by měla Katy Perry k singlu představit klasické video, prozatím je k dispozici olympijská verze, která jistě vyvolá mnoho emocí…

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Katy Perry

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!