Po vyprodaném Chapeau Rouge si dorazí Cigarettes After Sex podmanit i Rock Café

Po vyprodaném Chapeau Rouge si dorazí Cigarettes After Sex podmanit i Rock Café

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po úspěšném koncertu v klubu Chapeau Rouge, který úplně vyprodala, se vrací americká partička Cigarettes After Sex zpět do České republiky. Fanoušci se jí znovu dočkají na podzim v pražském Rock Café.

Je to jen něco málo přes tři měsíce, co populární brooklynská kapela Cigarettes After Sex zahrála vyprodanému Chapeau Rouge. A již nyní je jasné, že se ještě tento rok za svým českým publikem vrátí!

Další pražský koncert originální americké formace proběhne 14. listopaduRock Café. A již nyní je možné zakoupit vstupenky. Ty jsou k dispozici v internetovém předprodeji za cenu 395 korun. Fanoušci si tak budou moci opět užít nejen pro skupinu typické popové balady, ale na noirovou atmosféru, která je nedílnou součástí jejího vystoupení.

Kapela Cigarettes After Sex vznikla v roce 2008 a jejím lídrem se stal skladatel Greg Gonzalez. V současné době má na kontě pouze dvě EP, která jsou tvořená snovými melodiemi ambientního popu. Skupina nyní pracuje na svém debutovém albu, kterého by se měli fanoušci dočkat již na konci tohoto roku. Je tudíž dost pravděpodobné, že kapela přiveze do Prahy již nějaké songy z připravované desky. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Rock Café nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Cigarettes After Sex

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!