Cigarettes After Sex

Cigarettes After Sex

Adresa:

Praha 1, Národní 20

Termín: 14.11.2016
Vstupné:

395,-

14listopad pondělí 19:00

Žánr: koncertyrockpopunderground

Umělci: Cigarettes After SexTender


Americká kapela Cigarettes After Sex se po vyprodaném koncertu v Chapeau Rouge vrátí v listopadu do Prahy. Jejich vystoupení proběhne 14. listopadu 2016 v Rock Café.

Cigarettes After Sex jsou kapela pocházející z amerického Brooklynu. Vznikli v roce 2008 v čele se skladatelem Gregem Gonzalesem. Zatím vydali dvě EP, která jsou tvořena snovými melodiemi ambientního popu. První EP s názvem I. vydali již v roce 2012. Tři roky později přišlo další pojmenované Affection.

Nyní usilovně pracují na debutovém LP, které by mělo vyjít koncem tohoto roku. Typicky laděné popové balady, nejen pro nešťastně zamilované jedince, jsou hlavní devízou Cigarettes After Sex. Noirovou atmosférou nasáklá hudba se vznáší mimo čas a prostor. Je aktuální, ale zároveň si bere to nejlepší z popkulturních klasiků, jakými jsou Velvet Underground, Bob Dylan nebo Leonard Cohen.

Hudba Cigarettes After Sex je zkrátka pomalu tekoucí jako med, který si namažete na chleba a dáte po dekadetním a erotikou nasáklém večírku v Hotelu Chelsea. 

Cigarettes After Sex je kapela semklá kolem zpěváka Grega Gonzalese z newyorkského Brooklynu. V roce 2012 vyšlo vlastní produkcí debutové EP I, které obsahovalo čtyři skladby. Na dlouhé tři roky se kapela odmlčela a po početných...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cigarettes After Sex

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)