Český koncert Rihanny mění termín i místo konání. Vstupenky je nutné vrátit a koupit nové

Český koncert Rihanny mění termín i místo konání. Vstupenky je nutné vrátit a koupit nové

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Koncert barbadoské zpěvačky Rihanny, která měla původně vystoupit 26. července v prostorách Eden Arény, se přesouvá. Vstupenky ale nezůstávají v platnosti! Pokud tedy máte lístek již zakoupený, je ho nutné vrátit a koupit nový.

„Koncert původně plánovaný na 26. 7. 2016 do Eden Arény se z logistických a produkčních důvodů přesouvá do pražské O2 areny, kde se uskuteční v novém termínu, a sice 25. července 2016,“ oznámila na svých facebookových stránkách pořádající agentura Live Nation. Konkrétní důvod přeložení koncertu zatím ale známý není. Pravděpodobně o lístky na Rihannu není takový zájem, jak organizátoři předpokládali. Ze stadiónů do hal se totiž přesouvají i koncerty ve Vídni a Berlíně.

Nezapomeňte, že vstupenky do Eden Arény jsou v tuto chvíli již neplatné. Musíte je tudíž vrátit v místě jejich zakoupení od 23. února do 30. června. Vstupenky na nový termín pak budou k dispozici v internetovém předprodeji sítě Ticketportal od 24. února od 9:00. Nejlevnější zakoupíte za 1490 korun, nejlepší místa pořídíte za 2 190 korun.

Spekulace se vedou také ohledně předskokana. Původně se měl evropských koncertů zúčastnit kanadský zpěvák The Weeknd, ten však z plakátů najednou zmizel a zůstává jen americký rapper Big Sean. „Předskokani v tuto chvíli potvrzeni nejsou,“ sdělila Live Nation. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Rihanna

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!