Pověstná show kapely Slipknot míří do Prahy. Vystoupí i  Suicidal Tendencies

Pověstná show kapely Slipknot míří do Prahy. Vystoupí i Suicidal Tendencies

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Patříte mezi fanoušky tvrdší muziky a nijak vás netěší oznámené české koncerty interpretů, jako jsou Rihanna, Justin Bieber nebo Elton John? Nemusíte se bát, protože i pro vás se chystá mnoho zajímavých akcí, které potěší i nadšence do metalu a dalších „spřízněných“ žánrů. Hned v lednu 2016 přijede potěšit své fanoušky třeba americká kapela Slipknot.

Devítičlenná americká skupina Slipknot předvede svůj svět šílenství a hrůzy již 27. ledna 2016 v pražské O2 areně. Fanoušci se mohou těšit především na songy z jejich poslední desky .5: The Gray Chapter, která vyšla jako páté studiové album v říjnu 2014. Chybět samozřejmě nebudou leckdy kontroverzní songy kombinující hodně temný metal s prvky hard core i starého punku ani hororové kostýmy a masky, ve kterých členové kapely vystupují.

Pověstnou show kapely Slipknot si užijí nejen fanoušci v Praze, ale také v dalších evropských městech, kam skupina během ledna a února zavítá. Koncertní šňůru odstartuje 18. ledna v Helsinkách. Dále navštíví třeba švédský Göteborg, rakouskou Vídeň či německé Lipsko.

Slipknoti do Prahy nedorazí ale sami. Speciálním hostem jejich velkolepého vystoupení bude americká hudební kapela Suicidal Tendencies, která je leckým považována a označována za otce crossover thrashe. Pořádný nářez můžete tedy čekat již při vystoupení předkapely.

Vstupenky na pražský koncert kapely Slipknot seženete v internetovém předprodeji sítě Ticketportal. Za nejlevnější lístky utratíte 990 korun, za nejdražší pak 1 350 korun. K dispozici jsou i speciální VIP balíčky, jejichž cena je navýšená o speciální bonusy, jako je například setkání se členy skupiny či exkluzivní Slipknot Tour dárek. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Slipknot

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!