Garfield a Princezna na hrášku. Květnové tipy na filmy pro děti

Garfield a Princezna na hrášku. Květnové tipy na filmy pro děti 

Nejnovější rodinné filmy i animované pohádky pro děti míří každý měsíc do kin i na streamovací platformy. V květnu se můžete setkat třeba s legendárním Garfieldem, skutečnou Princeznou na hrášku, ale poznáte třeba i zpívajícího jednorožce a najdete moudrost a sílu přátelství ve fantastickém anime. Inspirujte se našimi tipy!

Garfield ve filmu

  • V kinech od 16. 5. 2024

Nejslavnější kocour na světě, který ze všeho nejvíc miluje lasagne! To je Garfield, poněkud cynický a líný gaučový kocour, který by snad nejraději prospal a projedl svůj život.

Pohodlnost má rád, a tak bude velkým překvapením, že se v novém animovaném filmu vydá na velké dobrodružství! Garfield a jeho psí kamarád Odie se totiž budou muset zříci svého spokojeného života, aby pomohli Garfieldovu otci Vicovi provést jednu velice riskantní loupež.

Jednorožec Thelma

  • Od 17. 5. 2024 na Netflixu

Poník Thelma má velký dar - svůj hlas. Jejím snem je stát se známou zpěvačkou, ale prosadit se není jen tak. Problém vidí hlavně v tom, že svou vizáží vůbec nijak nevyniká. Je zkrátka úplně obyčejným poníkem. Thelma ale chce skutečně zazářit! A shodou okolností se promění v nablýskaného jednorožce, což ji konečně vynese mezi popové superstar.

Zatímco si užívá nově nabytou slávu, musí si ona i její kamarádi položit otázku - stojí tento převlek a přetvářka za to? Showbyznys je krutý a konkurence rozhodně nespí…

Princezna na hrášku

  • V kinech od 30. 5. 2024

Agnès de Sully de Montana Bleue žije na pohádkovém francouzském zámku, dokud ji jednoho dne nevzbudí hrozivé burácení davu pod okny. Nespokojený lid se bouří a Agnès proto nemá času nazbyt - musí urychleně opustit domov a vydat se do své dávno zapomenuté rodné země, až do dalekých Čech.

Na vznešené róby ani plné truhlice není čas, a tak když konečně dorazí k Hraběnce, snadno by si ji kdokoli mohl splést s obyčejnou dívkou. Když se do Agnès zamiluje Hraběnčin syn, nedůvěřivá Hraběnka se rozhodne krutým způsobem otestovat vznešenost té dívky, která se vydává za urozenou princeznu. Nechá jí totiž ustlat na malém zeleném hrášku. Do kin míří remake klasické pohádky Hanse Christiana Andersena Princezna na hrášku.

Moje holka je démon

  • Od 24. 5. 2024 na Netflixu

Na Netflixu bude řádit nové fantasy anime. V něm nesmělý chlapec Hiiragi touží být oblíbený, nikdy nikomu neřekne ne, ovšem i přes veškerou svou snahu má problém najít si kamarády. To se ale  má brzy změnit - potká totiž tvrdohlavou dívku Tsumugi, ze které se vyklube démonka.

Tsumugi přišla do lidského světa hledat svou matku. A na svou mystickou výpravu vezme i Hiiragiho, který znovu nedokáže odmítnout.

To byly Informuji květnové tipy na rodinné filmy, které byste si ve vašem rodinném kruhu rozhodně neměli nechat ujít.

Nemusíte se ale omezovat, inspirujte se dalšími novinkami v kinech a na streamovacích platformách. Máme přehled rodinných filmů, ale třeba i animovaných filmů pro děti. Stačí si jen vybrat.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!