Třetí ročník Festivalu uvědomění vypukne ke konci června

Třetí ročník Festivalu uvědomění vypukne ke konci června 

Třetí ročník inspirativní celodenní akce Festival uvědomění pod širým nebem se blíží! I tentokrát bude nabitá pozitivním myšlením, příjemnou energií a vitálním přístupem k životu.

Opět se můžete těšit na přednášky renomovaných osobností z oblasti zdraví – psychologie, výživy a dalších oblastí každodenního života, které vám zprostředkují špičkoví odborníci, spisovatelé, lékaři, sportovní a mentální lektoři nejen z České republiky. Mezi potvrzené účastníky patří MUDr. Jan Vojáček, Petr Casanova, Mark Dzirasa, PhDr. Marian Jelínek, Ph.D., MUDr. Martin Jan Stránský, M.D, FACP, PharmDr. Margit Slimáková, RNDr. Jan Rak, Ph.D. nebo Verenice Carvajal z Mexika.

Na Festivalu uvědomění nebude chybět bohatý doprovodný program. Kromě osmi přednášek návštěvníci mohou ocenit také mezinárodní kuchyni včetně veganské, doprovodné aktivity, prodejní stánky, vzdělávací program, ale i sportovní aktivity, jógu, meditační, relaxační zóny či dětskou zónu.

Festival uvědomění proběhne 22. června uprostřed přírody kousek u Pardubic. Zajištěna bude autobusová doprava z Pardubic do Svojšic a zpět a zvětšené parkovací plochy.

Detailní informace naleznete na https://festivaluvedomeni.cz/. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketstream.

Foto: archiv Festival uvědomění

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!