Filmové a seriálové tipy, týden #18: Epilog Strážců, Iveta v devadesátkách i další vize z předaleké galaxie

Filmové a seriálové tipy, týden #18: Epilog Strážců, Iveta v devadesátkách i další vize z předaleké galaxie 

Strážci potřetí, pokračování příběhu princezny české pop-music nebo famózní vizuální pouť do světa Star Wars. A to je jen začátek.

Strážci Galaxie: Volume 3

James Gunn vrací Strážce galaxie do kin. Potřetí a naposledy. Příběh vesmírných ztroskotanců tentokrát spojuje s minulostí jednoho z nich, Rocketa. Základna Kdovíkde se třese v základech a marvelovští hrdinové se vydávají na poslední dobrodružství v takové sestavě, jak je známe. S Volume 3 totiž Gunn se svou trilogií končí a přesouvá se ke konkurenčnímu DC.

Iveta S2

Příběh Ivety Bartošové pokračuje na Voyo druhou sérií. Zpěvačka je na vrcholu. Otřepala se po smrti osudové lásky a navazuje nový vztah, pracovní i osobní v jednom. Úspěch na hudební scéně je ale víc než kdy jindy vykoupen problémy v osobním životě. Iveta touží po rodině víc než po Zlatých slavících. Do hlavní role se vrací Anna Fialová, její protějšek si zahrál Ondřej Gregor Brzobohatý. A po seriálové Volze ani tentokrát diváci nepřijdou o božského Karla.

Star Wars: Vize S2

 

Japonská anime studia se vrací s projektem, který v rámci předaleké galaxie zvedl diváky i kritiky ze židlí. Oblíbený svět Star Wars přinášejí ve vlastním stylu a perspektivě už ve druhé sezóně. Vize nabízejí strhující příběhy a famózní vizuály, které si podmanily všechny od Tatooinu po Coruscant. Jedinečnou přehlídku talentů světového anime můžete sledovat na videotéce Disney+.

Bombastický Johan

Norská komedie o milovníkovi výbušnin se přesně trefuje do vkusu milovníka neotřelé, ztřeštěné zábavy. Johan je od malička veden výbušnou výchovou. Jeho rodiče rádi vyhazovali věci do povětří a on se rychle podědil. Život se mu ale otočí o 360 stupňů, když dynamitem málem zabije svou vysněnou lásku ze sousedství. Teď musí trávit zbytek života snahou o to, aby ji získal zpět. Podaří se mu to a zůstanou oba v jednom kuse?

Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových 

 

Seriál Bridgertonovi pobláznil celý svět. Nyní se dobové drama vrací na Netflix, aby vyprávěl příběh mladičké Šarloty, která s králem Jiřím otáčí naruby celý svět anglického dvora. Osud přece přináší i horší věci, než je sňatek s anglickým králem, že? Za show stojí úspěšná producentka a scenáriska Shonda Rimes.

Další novinky a recenze najdete v naší filmové rubrice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!