Erich von Däniken hlavním hostem druhého ročníku Festivalu uvědomění

Erich von Däniken hlavním hostem druhého ročníku Festivalu uvědomění 

Na úspěšnou premiéru Festivalu uvědomění letos naváže druhý ročník, který opět proběhne jako celodenní akce pod širým nebem. Bude doslova nabitá pozitivním myšlením a vitálním přístupem k životu.

„S ohledem na současnou situaci a náladu ve společnosti cítíme, že je důležité myslet pozitivně, umět si zase najít cestu ke krásným vnitřním prožitkům, radosti, společenskému životu a kultuře především. Tato naše idea zaujala i všechny přednášející, kteří jsou špičkou ve svém oboru a návštěvníkům festivalu předají své zkušenosti a rady," říká pořadatel akce Petr Dzingel.

Návštěvníky festivalu, který proběhne 20. května ve Svojšicicích u Pardubic, čeká program plný přednášek z oblasti vzdělávání, psychologie, regenerace organismu, motivace, medicíny a další, které povedou významné osobnosti a experti na konkrétní problematiku v čele se švýcarským spisovatelem Erichem von Dänikenem.

Foto: Festival uvědomění

Erich von Däniken patří mezi nejuznávanější světové záhadology a nejčtenější spisovatele literatury faktu všech dob. Od vydání své první a zřejmě i nejdůležitější knihy Vzpomínky na budoucnost z roku 1968 se stal autorem dalších více jak 40 knih, kterých se po celém světě prodalo přes 73 milionů výtisků.

Mezi dalšími přednášejícími nebude chybět ani herec a vypravěč Jaroslav Dušekčeský psychiatr a publicista Radkin Honzák nebo v současné době velmi populární zastánce funkční medicíny, lékař Jan Vojáček. Pohled na problémy skrze komplexní medicínu uvede David Frej. Z oblasti motivace a osobního růstu přijal pozvání zakladatel konceptu FirstClass a spisovatel Petr Casanova. O zkušenosti z oblasti výživového poradenství se podělí specialista v oboru Petr Havlíček. Návštěvníci budou mít možnost si vyslechnout nejen přednášky výše jmenovaných, ale také se zapojit do diskuse.

Bohatý doprovodný program zahrnuje i prezentaci kvalitní světové kuchyně, včetně té vegetariánské. Návštěvníci mohou na místě zakoupit knižní publikace přednášejících a vouchery na jejich semináře a programy za zvýhodněnou cenu. Hudební doprovod v rámci přestávek obstará kapela B1nary. Připravena bude i dětská herní zóna s pestrým programem pro nejmenší.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketstream.

Foto: Facebook Festival uvědomění

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!