Ben Cristovao se spojil s IMT Smile a vznikl singl Miesto

Ben Cristovao se spojil s IMT Smile a vznikl singl Miesto 

Letošní vyslanec na Eurovizi, multižánrový zpěvák Ben Cristovao, posílá do světa spolu se slovenskou kapelou IMT Smile nahrávku Miesto. Píseň předznamenává novou desku pop rockové formace, která vyjde v druhé polovině letošního května.

Nápad oslovit Bena přišel opravdu spontánně a hned od začátku jsem věděl, že to bude fungovat a že to tak má být. S Benem jsme se poprvé viděli zhruba před dvěma lety na jednom festivalu v Čechách, kde nás přišel pozdravit do šatny. Už tehdy jsem měl z krátkého setkání dobrý pocit a napadlo mě, že by jednou mohlo dojít k nějakému hudebnímu spojení,“ nechal se slyšet frontman skupiny Ivan Tásler.

Cítil jsem určitě zodpovědnost, byla to pro mě velká výzva. Věděl jsem, že mi kluci z IMT Smile věří, a i proto jsem si říkal, to dáš. Dej tomu songu co nejvíc! Už z té klavírní verze, kterou mi poslal Ivan, bylo jasné, že výsledek bude obrovský,“ uvedl o spolupráci Ben Cristovao.

Energii mezi zpěvákem a kapelou přenesli interpreti i do videoklipu, jehož režie se zhostil Róbert Bošeľa. „Natáčeli jsme jej přímo ve zkušebně IMT Smile a obohatili ho o záběry ze studia během nahrávání skladby,“ doplnil režisér.

Foto: Tomáš Slavík

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!