Dymytry a Traktor přesunou některé termíny letošního turné

Dymytry a Traktor přesunou některé termíny letošního turné 

I přes současnou nepříznivou situaci v souvislosti se šířením koronaviru pokračuje kapela Dymytry v přípravách letošního turné Monster Meeting, na které vyrazí s rock-metalovým uskupením Traktor. Některé z plánovaných pětadvaceti zastávek ale zřejmě čeká přesun na náhradní termíny.

Společné turné Dymytry a Traktor by mělo začít 28. března v Českých Budějovicích. Tour bude zahrnovat koncerty na několika zimních stadionech či venkovních amfiteátrech, o případném přeložení se zatím jedná.

Jako ochutnávku před odstartováním turné, které by mělo pokračovat až do koncertu 26. září v Třinci, vydaly kapely společnou píseň a souběžně i videoklip pojmenovaný Spolu se cítíme živí.

Song vznikl tak nějak úplně přirozeně. Rozhodně to nebylo tak, že bychom si sedli ke kulatému stolu a řekli „tak a teď musíme napsat společnou věc, dav si to žádá“. Jsme dvě spřátelené party, potkáváme se na festivalech, ale taky spolu zajdeme na pivo, na ryby... Máme rádi rockovou muziku a svoje fanoušky a chceme je bavit a dělat jim radost, jak jen to jde,“ nechal se slyšet frontman Dymytry Jan „Protheus” Macků.

S tím souhlasí Pavel Balko ze skupiny Traktor, podle něhož bylo natáčení velmi příjemné a pozitivní. „Oba frontmani nás důkladně zásobovali pořádnou dávkou vtipu, některé z nich opravdu nepatří na besídku. Mimo to jsme u pivka probrali minulost i současnost obou kapel a samozřejmě všechny pomluvili, jak to v této branži chodí. Každopádně věřím, že tímto počinem uděláme fanouškům radost, protože jak se zpívá v songu, tyhle monstra se najednou na jednom pódiu sejdou jednou za sto let,“ dodal.

Koncerty v rámci Monster Meeting by se měly odehrát také v Pardubicích, Liberci, Olomouci, Praze, Brně, Ostravě, Plzni a řadě dalších měst. Na vybraných zastávkách dvojici kapel doplní speciální hosté, uskupení Trautenberk a Alkehol. Mezi předkapelami nebude chybět Černá, Sebastien nebo Firkin.

Foto: klapper.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!