Zpěvák Karelll vydává singl Born To Be Somebody

Zpěvák Karelll vydává singl Born To Be Somebody 

Hudebník Karelll představuje novinku Born To Be Somebody. Ta je inspirována skutečností, jak těžké je pro české interprety prosadit se na mezinárodní hudební scéně. Spolu s písní zpěvák zveřejnil také lyric video, o které se postaral David Eliash.

S novou skladbou přichází Karelll jen měsíc po vydání písně At Least We've Tried, s níž se probojoval do finále národního kola Eurovision Song Contest. Born To Be Somebody je oproti předešlé nahrávce živější a dynamičtější. Jak už z jejího názvu vyplývá, je o tom, že pokud jste se pro něco narodili, měli byste si zatím jít hlava nehlava.

Za lyric videem stojí David Eliash, který v minulosti vytvořil obdobný klip i k písni On My Own. Ta vznikla za pomoci producentů Andyho Murrayho a Peta Kirleyho, již za sebou mají například spolupráci se zpěvačkou Adele.

Sedmadvacetiletý zpěvák tvoří vlastní písničky od dvanácti let. Po střední škole nastoupil na londýnský BIMM institut, kde strávil tři roky. Právě tam začal zpívat v angličtině a po návratu do České republiky v tomto trendu pokračoval. Své štěstí Karelll okusil v letošním ročníku Eurovize, v němž se dostal do finále národního kola a vedle Bena Cristovaa či Olgy Lounové bojoval o postup do kola mezinárodního.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!