Noční nakupování plné slev a zábavy. Na Late Night Shopping zve Fashion Arena Prague Outlet

Noční nakupování plné slev a zábavy. Na Late Night Shopping zve Fashion Arena Prague Outlet 

Noční nakupování s prodlouženou otevírací dobou obchodů až do 23 hodin chystá na pátek 11. října Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholech. Doprovodný program nabídne hudbu, stand up, soutěže i vyžití pro děti.

Během pátečního Late Night Shopping s Evropou 2 nabídnou obchody ve Fashion Areně Prague Outlet až 80procentní slevy na módní značky.

Nakupování po setmění doprovodí hudební set DJ z rádia Evropa 2 Ondraye z Dance eXXtravaganza, vystoupí i zdejší moderátorská dvojice Petr Říbal a Ondřej Urban nebo Nasty se svým stand upem.

Třikrát během večera návštěvníky také čeká bubenická i barmanská show. Speciální koktejly budou moci příchozí vyzkoušet u párty barů a k tomu ochutnat dobroty u stanu s delikatesním občerstvením.

Členové Fashion Clubu budou mít možnost zamířit do Party Lounge, který bude večer od 18 hodin lákat na VIP bezplatné služby od pánského holičství přes nalíčení pro dámy až po jávské masáže. Každý člen navíc obdrží čokoládové překvapení a skleničku prosecca. Prvních sto členů klubu také získá při nákupu nad 3 000 Kč dárek.

Během dne až do 17.30 hodin bude prostor určen nejmenším, kteří budou mít zdarma k dispozici dětského kadeřníka i hrací koutek.

Foto: archiv Fashion Arena Prague Outlet

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!