Na břehu Labe proběhne v květnu opět Labefest. Láká na No Name, Olympic i ohňostroj

Na břehu Labe proběhne v květnu opět Labefest. Láká na No Name, Olympic i ohňostroj 

Tradice festivalu Labefest v Děčíně pokračuje i letos. 10. až 11. května tu na Smetanově nábřeží na břehu Labe proběhne festival vhodný pro celou rodinu. V programu má i letos velká jména i soutěž mladých kapel.

Druhý květnový víkend se děčínské pobřeží Labe promění v hudební festival. Proběhne tu Labefest, hudební festival s nabitým programem. Během dvou dnů se na podiu na Smetanově nábřeží v Děčíně vystřídají desítky českých a slovenských hudebních hvězd.

V pátek 10. a v sobotu 11. května vystoupí na děčínském nábřeží třeba český zpěvák Ben Cristonovao, kapely No Name, Rybičky 48, Imodium, This s Vojtou Kotkem a čeští rock’n’rolloví králové Olympic. „Každý rok se snažíme přivést na Labefest do Děčína interprety zvučných jmen, kteří u nás ještě nevystupovali. Děčín si velká jména zaslouží,“ uvedl organizátor Labefestu Igor Bayer. „Někteří interpreti se k nám na vlastní žádost dokonce vrací. Máme totiž nejen krásný areál, ale i skvělé a věrné návštěvníky,“ dodal.

V pátek si můžou návštěvníci festivalu užít slavnostní ohňostroj. Doprovodný program festivalu zahrnuje dřevosochání nebo soutěž mladých kapel, jejíž vítěz si na Labefestu zahraje.

Vstupenky na dvoudenní festival za cenu 220 Kč lze zakoupit na Ticketstream.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!